Has no content to show!

Velkommen til oss

Din Helse Hønefoss  er den største tverrfaglige klinikken i Hønefoss. Din Helse Hønefoss ble etablert i 2006 da de overtok etter Petter Gran.

Klinikken har de siste årene jobbet seg inn på forskjellige arenaer og er i dag den største tverrfaglige klinikken i ditt distrikt. Vi har de siste årene jobbet oss opp mot et mere tverrfaglig konsept da vi ser at plagene som kommer inn til klinikken ofte er sammensatte og kompliserte.

Din Helse er i dag samarbeidsparter med flere store aktører i distriktet og og våre kiropraktorer er hentet inn for å bistå Bedrifthelsetenesten, SAGA BHT. Vi har også et godt samarbeid med flere fysioterapisentre rundt i byen for å hjelpe våre pasienter til og slippe altfor lange ventetider på offentlige/ driftilskud fysioterapauter. Grunnet lange ventetider i det ofentlig har vi også ansatt en privat praktiserende fysioterapeut.

Det seneste tilskuddet klinikken har gjort er å inngå et samarbeid med HBK for å hjelpe spillerne til og holde seg skadefrie og sette Hønefoss på kartet:)

I Januar 2016 flyttet vi lokaler ned til Hønefoss Arene her jobber vi sammen med Aktiv Helse. Dette ble gjort for å styrke tilbudet til deg som pasient.

Vi fikk denne unike muligheten til og være med på og lage et stort tverrfaglig miljø i Hønefoss.

I den nye klinikken kan vi tilby som alltid Kiropraktor tjenester, trykkbølge og massasje, men også utvidet tilbudet til å inkludere, privat praktiserende lege, offentlig og private fysioterapeuter, naprapater, osteopat, psykolog, egen såle avdeling samt egen hud avdeling.

 

Lest 10713 ganger

Kontakt oss

Tlf: 32124453 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Ringeriksgata 35, 3510 Hønefoss