Hva behandler Kiropraktoren

Kiropraktikk er særdeles effektivt mot de fleste muskel og skjelettleddlidelser. Det er vitenskapelig bevist og godt dokumentert. Kiropraktoren korrigerer muskler, ledd og nervesystem for å sette i gang en helende prosess, ofte også bryte ned det gamle vevet for å starte prosessen på nytt - da i mere kontrollerte forhold for å få muskler og nervesystem til å jobbe sammen igjen. Denne prosessen foregår naturlig i kroppen med lite bivirkninger, ofte så er den eneste bivirkningen av bedre bevegelse at smerten din avtar.
Trykk på denne linken for en kort presentasjonsvideo om kiropraktikk; http://www.youtube.com/watch?v=wCSJkoyysiQ&;fmt=18
 
Noen av tingene som kiropraktoren behandler er:
 
Hodepine, svimmelhet, nakkesmerter, skulder- og armsmerter, brystsmerter, bekkensmerter, hoftesmerter, kne-, ankel, og fotsmerter.
 
Kiropraktoren bruker mange verktøy til å behandle de forskjellige typer belastningsskader som man pådrar seg over tid.
Kiropraktoren benytter seg av flere metoder til å løse problemet i det skadede/betente vevet, det er alt fra manuelle behandlingsmetoder, trykkbølge og ortopediske såler.
Om du ønsker mer utfyllende informajon om dine plager eller hvordan vi kan hjelpe nettopp deg, ta kontakt med oss og avtal en konsultasjon med en av våre kiropraktorer så vil vi hjelpe deg med dine plager og sammen skal vi løse de.
 
Lest 21280 ganger

Kontakt oss

Tlf: 32124453 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Ringeriksgata 35, 3510 Hønefoss