Hvorfor kiropraktor

Kiropraktorer er autorisert (offentlig godkjente/SAFH) helsepersonell som er eksperter på å diagnostisere og behandle plager i nerve-, muskel- og skjelettsystem

De lidelser kiropraktoren behandler har som oftest sammensatte årsaksforhold.

Samfunnsutviklingen i moderne tid har ført til store forandringer i bruk av, og påkjenninger på kropp og sinn. For å stille diagnose behøves informasjon om pasientens arbeidssituasjon, psykososiale forhold, fysisk aktivitetsnivå og livsstil.

Kiropraktoren har en 6-årig utdannelse med dyptgående fokus på bevegelsesapparatet for å kunne akkurat dette.

En kiropraktor bruker sin dypere forståelse av kroppens anatomi og fysiologi til å ta en helhetsvurdering av din kropp og setter opp et behandlingstilbud tilpasset deg.

Med en bred forståelse av kroppens virkemåte er det viktig for kiropraktorene på Din Helse med et bredt tverrfaglig behadlingsoppleg, for vi er ikke bare interessert i å få smerten bort, men også fjerne årsaken til at plagene kom i første omgang. Veldig ofte vil kiropraktoren benytte seg av de andre gruppene for at du skal få det beste og maks utbytte fra de forskjellige aktørene her på klinikken.

I 2006 fikk kiropraktorene følgende rettigheter:

- Henvisningsrett til sykehus, spesialist, fysioterapi.

- Rett til å sykmelde opp til 12 uker.

- Direkte refusjon. Pasientene behøver ikke henvisning fra lege for å få refusjon hos kiropraktor. (Pr. i dag får man refusjon for 14 behandlinger pr år.)

 

Lest 19955 ganger

Kontakt oss

Tlf: 32124453 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Ringeriksgata 35, 3510 Hønefoss