Klinikken

Din Helse Hønefoss ble etablert i 2006 da de overtok etter Petter Gran. Vi har de siste årene jobbet oss inn på forskjellige arenaer og er i dag den største tverrfaglige klinikken i distriktet. Vi har de siste årene jobbet oss opp mot et mer tverrfaglig konsept da vi ser at plagene som kommer inn til klinikken ofte er sammensatte og kompliserte.

Din Helse er i dag samarbeidspartner med flere andre aktører i distriktet og og våre kiropraktorer er hentet inn for å bistå Bedrifthelsetenesten, SAGA BHT. Vi har også et godt samarbeid med flere fysioterapisentre rundt i byen for å hjelpe våre pasienter til å slippe alt for lange ventetider på offentlige/driftilskudd fysioterapauter.

Det seneste tilskuddet klinikken har gjort er å inngå samarbeid med Hønefoss Ballklubb for å hjelpe spillerne til å holde seg skadefrie og sette Hønefoss på kartet.

 

I Januar 2016 flyttet vi lokaler ned til Hønefoss Arena her jobber vi sammen med Aktiv Helse. Dette ble gjort for å styrke tilbudet til deg som pasient.

 

Vi fikk denne unike muligheten til og være med på og lage et stort tverrfaglig miljø i Hønefoss.

 

I den nye klinikken kan vi tilby som alltid Kiropraktor tjenester, trykkbølge og massasje, men også utvidet tilbudet til å inkludere, privat praktiserende lege, offentlig og private fysioterapeuter, naprapater, osteopat, psykolog, egen såle avdeling samt egen hud avdeling.

 

Lest 16521 ganger

Kontakt oss

Tlf: 32124453 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Ringeriksgata 35, 3510 Hønefoss