Om oss

Kiropraktor Marius E Vilbo
Marius E Vilbo, M.Chiro CCEP, MNKF, er eier og daglig leder av Din Helse Hønefoss, og er daglig å finne som kiropraktor på klinikken.
Som kiropraktor er han opptatt av å finne årsaken til problemene dine og ikke bare behandle symptomene. Han er opptatt med og hjelpe deg med motivasjon og endring av livsstil. Med enkel og riktig rådgivning kan du øke livskvaliteten.
Det siste året har han fordypet seg innen ekstremitetsbehandling og rehabilitering. Han er en av få i Norge som har tittelen CCEP, som står for sertifisert ekstremitetskiropraktor.
Han er i dag vår ansvarlige kiropraktor for HBK, SAGA Bedriftshelsetjenester og trykkbølgebehandling, samt den ortopediske såleavdelingen i klinikken.

Massør Marlene Vold
Marlene Vold jobber med massasje og triggerpunktbehandling i vårt tverrfaglige team. Hun tar sin utdannelse ved Axelsons Body Work School i Oslo.

Ernæringsfysiolog Maylinn Holmby Lykken
Maylinn H. Lykken har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole i Oslo. Hun har alltid hatt en stor interesse for både riktig ernæring og fysisk aktivitet. Hun kan hjelpe mange ulike befolkningsgrupper både gjennom forebygging og kostveiledning ved ulike plager. Hun er opptatt av at alle kan få hjelp med sin ernæring på en eller annen måte, både for å hjelpe på livskvalitet generelt og få mer overskudd i hverdagen. Hun er alltid ute etter og hjelpe på en måte som vil passe inn i folks hverdag.

 

Lest 33531 ganger

Kontakt oss

Tlf: 32124453 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Ringeriksgata 35, 3510 Hønefoss